HELMi-tutkijoiden artikkeli arvostetussa lastentautiopin lehdessä

baby

Arvostettu JAMA Pediatrics- lastentautiopin lehti käsittelee pääkirjoituksessaan HELMi-tiimiläisten kesäkuussa julkaisemia tuloksia imetyksen ja varhaislapsuuden antibioottien yhteyksistä lapsen myöhempään ylipainoriskiin. Tutkimuksemme osoittaa, että aiemmin havaitut imetyksen hyödyt välittyvät osittain suolistobakteeriston kautta. Jälleen yksi syy, miksi lasten suolistobakteeriston tutkimusta ja ymmärrystä tarvitaan lisää. Osallistumalla HELMi-tutkimukseen olet mukana rakentamassa terveempää tulevaisuutta !

JAMA Pediatrics pääkirjoitus kesäkuu 2016: Childhood Obesity, Breastfeeding, Intestinal Microbiota, and Early Exposure to Antibiotics
What Is the Link? (pdf)

HELMi-tutkijoiden artikkeli JAMA Pediatrics lehdessä Association of Early-Life Antibiotic Use and Protective Effects of Breastfeeding Role of the Intestinal Microbiota  (tiivistelmä luettavisssa ilman tunnuksia)

Katri Korpelan väitöskirja INTESTINAL MICROBIOTA DEVELOPMENT IN CHILDHOOD: IMPLICATIONS FOR HEALTH AND DISEASE (pdf)